Menu

Työpaikat

Meille töihin

Sesonkityöntekijöitä tuotantotehtäviin

Orkla Foods Finland valmistaa Turun Urusvuoressa korkealuokkaisia Ahti- ja Vesta-sillejä, Tiira-maustekalaa ja -suolasilakkaa, suurkeittiön Boy-sillejä sekä Felix-vihannessäilykkeitä. Hakuaika kesäsesongin 2017 osalta on päättynyt. 

Sesonki alkaa heti juhannuksen jälkeen maanantaina. Ensimmäiset sesonkilaiset aloittavat jo 26.6.2017 ja osan aloituspäivä on viikkoa myöhemmin, maanantaina 3.7.2017. Sesonki jatkuu arviolta elokuun loppuun asti. Työn mahdollisesta jatkumisesta syksyllä voidaan sopia erikseen.

Työ koostuu yleisesti elintarviketyöntekijän työtehtävistä ja on pääasiassa ns. linjatyötä. Työpisteet vaihtelevat valikointityöstä koneenkäyttöön. Osassa työtehtävissä edellytetään ajotaitoa trukilla. Muistathan siis mainita mahdollisen ajotaidon hakemuksessasi.

Tuotantotilassa käsitellään etikkapohjaisia mausteliemiä ja se voi kesähelteillä olla lämmin ja kostea paikka työskennellä.

Palkkauksessa noudatamme elintarvikealojen työehtosopimusta. Tuotantoa tehdään pääsääntöisesti vuorotyössä joko kahdessa tai kolmessa vuorossa. Aamuvuoro on 7.00-15.00, iltavuoro 15.00-23.00, ja yövuoro 23.00-7.00.

Hakijalta odotamme ennen kaikkea hyvää asennetta työhön, täsmällisyyttä ja nopeaa omaksumiskykyä. Alalle soveltuva koulutus ja/tai aikaisempi kokemus alalta on eduksi. Edellytämme myös suoritettua hygieniapassia.

Hakuaika kesän 2017 osalta on päättynyt, mutta tilanne saattaa muuttua. Paikkoja voi tiedustella osoitteesta emma.berg@orkla.fi

 

Ylös

Evästeet auttavat meitä palvelujemme toimituksessa. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn