Menu

Työpaikat

Meille töihin

Sesonkityöntekijöitä vihannestehtaalle

Orkla Foods Finland valmistaa Turun Urusvuoressa korkealuokkaisia Ahti- ja Vesta-sillejä sekä Felix-vihannessäilykkeitä. Haemme nyt vihannestehtaalle kurkkusesongin ajaksi tuotannollisiin töihin 18 vuotta täyttäneitä ahkeria ja reippaita työntekijöitä.

Sesonki alkaa heti juhannuksen jälkeen maanantaina. Ensimmäiset sesonkilaiset aloittavat jo 26.6.2017 ja osan aloituspäivä on viikkoa myöhemmin, maanantaina 3.7.2017. Sesonki jatkuu arviolta elokuun loppuun asti. Työn mahdollisesta jatkumisesta syksyllä voidaan sopia erikseen.

Työ koostuu yleisesti elintarviketyöntekijän työtehtävistä ja on pääasiassa ns. linjatyötä. Työpisteet vaihtelevat valikointityöstä koneenkäyttöön. Osassa työtehtävissä edellytetään ajotaitoa trukilla. Muistathan siis mainita mahdollisen ajotaidon hakemuksessasi.

Tuotantotilassa käsitellään etikkapohjaisia mausteliemiä ja se voi kesähelteillä olla lämmin ja kostea paikka työskennellä.

Palkkauksessa noudatamme elintarvikealojen työehtosopimusta. Tuotantoa tehdään pääsääntöisesti vuorotyössä joko kahdessa tai kolmessa vuorossa. Aamuvuoro on 7.00-15.00, iltavuoro 15.00-23.00, ja yövuoro 23.00-7.00.

Hakijalta odotamme ennen kaikkea hyvää asennetta työhön, täsmällisyyttä ja nopeaa omaksumiskykyä. Alalle soveltuva koulutus ja/tai aikaisempi kokemus alalta on eduksi. Edellytämme myös suoritettua hygieniapassia.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen emma.berg@orkla.fi viimeistään 9.4.2017. 

 

Ylös