Menu

Yritys nimeltä

Orkla Foods Finland

Keitä me olemme

Orkla Foods Finland (ent. Felix Abba) on maamme johtavia elintarvikeyrityksiä. Tarjoamme kuluttajille laadukkaita, turvallisia ja hyvänmakuisia elintarvikkeita ja tuotamme kumppaneillemme lisäarvoa kehittämällä jatkuvasti yhteistyötä ja toimintaamme. Orkla Foods Finland on laajan tuotepalettinsa kautta ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana.

Tehtaamme sijaitsevat Turussa, jossa valmistetaan vihannes- ja kalasäilykkeitä. Oman tuotannon lisäksi myymme ja markkinoimme mm. ketsuppia ja muita salaatti- ja maustekastikkeita, mehuja, kalatuotteita, tuorepastoja, myslejä, välipaloja ja vanukkaita sekä pizzoja ja muita ruokapakasteita. Tavoitteenamme on saavuttaa ykkösasema jokaisessa tuoteryhmässä ja olla yksi Suomen elintarviketeollisuuden kannattavimmista yrityksistä.

Vuonna 2016 Orkla Foods Finlandin liikevaihto oli 95 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan tulos 8 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa työskenteli vuoden 2016 aikana keskimäärin 153 henkilöä mukaan lukien määräaikaiset kausityöntekijät.

Orkla-konserni

Orkla Foods Finland kuuluu norjalaiseen Orkla-konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden vanhimmista yrityksistä vuonna 1654 alkavalla yrityshistoriallaan. Tänään Orkla tunnetaan vahvana toimijana erityisesti kuluttajille suunnatuissa merkkitavaroissa.  

Orklan missio on olla ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana. Orklan arvot ovat rohkea, luotettava ja innostava

Orkla on etenkin Pohjoismaissa merkkituotteiden vahva toimija. Orkla Foods on yksi konsernin viidestä liiketoiminta-alueesta, joista Suomessa toimivat myös Orkla Confectionery & SnacksOrkla Care ja Orkla Food Ingredients. Lisätietoja konsernista löydät täältä.

 

Orklan arvot ovat: rohkea, luotettava ja innostava.

Orklan ruokabarometri

Miten Pohjoismaissa syödään? Orkla teettää vuosittain barometrin, jossa selvitetään ruokailutottumuksia ja ruokaan liittyviä uskomuksia (kuten asiantuntijuuteen suhtautuminen) neljässä Pohjoismaassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuoden 2017 tutkimuksen tulokset löytyvät kokonaisuudessaan täältä, ja lyhyemmin videomuodossa alla.

 

Johtoryhmä

Orkla Foods Finlandilla ja Orkla Confectionery & Snacks Finlandilla on 13.3.2017 alkaen yhteinen johtoryhmä. Kokonaisuutta kutsutaan nimellä Orkla Suomi. 

Rabbe
Wikström

Toimitusjohtaja

Pasi
Flinkman

Varatoimitusjohtaja
Markkinointijohtaja

Virpi
Aaltonen

Supply Chain

Johanna
Paavola

Henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja

Katja
Salminen

Innovaatiot
Regulatory Affairs

Michael
Sundqvist

Talousjohtaja

Ami
Wardi

Kaupallinen johtaja

Ylös