Menu
Sulje X

Takaisinveto: Jacky Makupala Maitosuklaa ja Jacky Makupala Vanilja-Suklaavanukas pikareissa todettu vierasesine

TAKAISINVETOTIEDOTE 15.3.2018 

Takaisinvedon päivitysUusissa päiväyksissä Jacky Makupala Maitosuklaa-pikareita todettu vierasesinevaara 

Orkla Suomi vetää takaisin lisäerän Jacky Makupala Maitosuklaa 120 g tuotetta. Syynä tuotteessa havaittu vierasesineenä halkaisijaltaan 3 cm tarraTakaisinveto on lisäys 5. maaliskuuta tehtyyn takaisinvetoon.  

Jacky Makupalan tuotannossa tehdyissä lisätutkimuksissa on havaittu kaksi Jacky Makupala Maitosuklaa-tuotetta, joissa etikettitarra on voinut päätyä osaan tuotteista pakkausmateriaalin valmistajalla tapahtuneen konehäiriön seurauksena 

Orkla Suomi pahoittelee syvästi kuluttajille tästä johtuvaa haittaa 

Päivitetty takaisinveto koskee seuraavia tuote-eriä: 

Jacky Makupala Maitosuklaa 120 g 

  • EAN: 64027173 

  • Parasta ennen: 20.4.2018, 26.4.2018 

Alkuperäinen 5.3. 2018 tehty takaisinveto koskee seuraavia tuote-eriä: 

Jacky Makupala Maitosuklaa 120 g 

  • EAN: 64027173 

  • Parasta ennen: 30.3.2018, 4.4.2018, 19.4.2018, 25.4.2018, 1.5.2018 

Jacky Makupala Vanilja-suklaavanukas 120 g 

  • EAN: 64027166 

  • Parasta ennen: 4.4.2018 

Takaisinvedot koskevat vain yksittäispakattuja Jacky Makupala Maitosuklaa 120 g sekä Jacky Makupala Vanilja-Suklaavanukas 120 g pikareita. Takaisinveto ei koske muita Jacky-tuotteita tai makuvariantteja eikä Jacky Makupala Maitosuklaa-monipakkauksia (4 x 120 g). 

Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan tuotteet välittömästi myynnistä. 

Tuotteen ostaneita pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet mihin tahansa tuotetta myyvään kauppaan. Kauppa hyvittää palautetun tuotteen.  

Lisätietoja antaa Orkla Suomen kuluttajapalvelut 0800 133 933 (arkipäivisin klo 9-12) tai varatoimitusjohtaja Pasi Flinkman 358 40 0819 947. Palautetta voi jättää myös osoitteessahttp://www.orklasuomi.fi/kuluttajapalvelu/palaute 

Yritys nimeltä

Orkla Suomi

Keitä me olemme

Orkla Suomi on kahden elintarvikealan yrityksen toiminnallinen yhteenliittymä, jonka muodostavat Orkla Foods Finland ja Orkla Confectionery & Snacks Finland. Orkla Suomi on maamme johtavia elintarvikeyrityksiä. Laajan tuotepalettimme kautta olemme ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana.

Tehtaamme sijaitsevat Turussa (vihannes- ja kalasäilykkeet), Vaajakoskella (makeiset) ja Ahvenanmaan Haraldsbyssa (perunatuotteet). Oman tuotannon lisäksi Orkla Suomi myy ja markkinoi mm. ketsuppia ja muita salaatti- ja maustekastikkeita, mehuja, tuorepastoja, myslejä, keksejä, pähkinätuotteita, välipaloja ja vanukkaita sekä pizzoja ja muita ruokapakasteita. Tavoitteenamme on saavuttaa ykkösasema jokaisessa tuoteryhmässä ja olla yksi Suomen elintarviketeollisuuden kannattavimmista yrityksistä.

Vuonna 2016 Orkla Suomen yhteenlaskettu liikevaihto oli 197 miljoonaa euroa. Yritysten palveluksessa työskenteli vuoden 2016 aikana keskimäärin 456 henkilöä mukaan lukien määräaikaiset kausityöntekijät. 

Orkla-konserni

Orkla Suomi kuuluu norjalaiseen Orkla-konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden vanhimmista yrityksistä vuonna 1654 alkavalla yrityshistoriallaan. Tänään Orkla tunnetaan vahvana toimijana erityisesti kuluttajille suunnatuissa merkkitavaroissa.  

Orklan missio on olla ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana. Orklan arvot ovat rohkea, luotettava ja innostava

Orkla on etenkin Pohjoismaissa merkkituotteiden vahva toimija. Orkla Foods ja Orkla Confectionery & Snacks ovat kaksi konsernin viidestä liiketoiminta-alueesta, joista Suomessa toimivat myös Orkla Care ja Orkla Food Ingredients. Lisätietoja konsernista löydät täältä.

 

Orklan arvot ovat: rohkea, luotettava ja innostava.

Orklan ruokabarometri

Miten Pohjoismaissa syödään? Orkla teettää vuosittain barometrin, jossa selvitetään ruokailutottumuksia ja ruokaan liittyviä uskomuksia (kuten asiantuntijuuteen suhtautuminen) neljässä Pohjoismaassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuoden 2017 tutkimuksen tulokset löytyvät kokonaisuudessaan täältä, ja lyhyemmin videomuodossa alla.

 

Johtoryhmä

Orkla Suomi on Orkla Confectionery & Snacks Finlandin ja Orkla Foods Finlandin muodostama toiminnallinen kokonaisuus, jolla on yhteinen johtoryhmä. 

Rabbe
Wikström

Toimitusjohtaja

Pasi
Flinkman

Varatoimitusjohtaja
Markkinointijohtaja

Virpi
Aaltonen

Supply Chain

Johanna
Paavola

Henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja

Katja
Salminen

Innovaatiot
Regulatory Affairs

Michael
Sundqvist

Talousjohtaja

Ami
Wardi

Kaupallinen johtaja

Ylös

Evästeet auttavat meitä parantamaan palveluamme. Käyttämällä palveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn