Menu

Tipo 0 -jauho ja taikinajuuri: Pizza Bakery on laatutietoisen herkkupizza

Uutinen / 16.06.2017 09:07:38

Pizza Bakery on Grandiosan uusi premium-pizza, jonka pohja on ohut, ilmava ja rapea, ja täytteet moderniin makuun sopivia. Pohjan maun ja koostumuksen takaavat Tipo 0 -jauho ja aito taikinajuuri. Pizzat paistetaan kiviuunissa. 

Tipo 0 -jauhon salaisuus on sen normaalia hienompi jauhatus. Erikoisjauhon ansiosta pohjan voi kaulita ohueksi, jolloin valmiin pizzan pohja on sisältä ilmava ja kuoreltaan rapea. 

Taikinajuuri tuo pohjan makuun sopivasti happamuutta, jota pizzakulinaristit osaavat arvostaa.

Pizza Bakery -pizzat paistetaan kiviuunissa. Kaupoista tätä premium-pizzaa on löytynyt maaliskuusta alkaen. 

Makuvariantit:

Pizza Bakery Mozzarella & Basilika: Klassinen Margherita-pizza, 375 g

Pizza Bakery Chorizo & Mozzarella: Mausteisemman ystävälle, 400 g

Lisätietoja: Tuoteryhmäpäällikkö Johan Finnberg, johan.finnberg@orkla.fi, puh. 020 785 4024. 

Resurssilinkit
Aiheet
Juoma
Ruoka
Elintarviketeollisuus
Gastronomia
Vähittäiskauppa
Ruoka, juoma
Tunnisteet
grandiosa uutuus

Aiheeseen liittyvät / kuvat ja videot:

Uutiset

Orkla Foods Finland
 
Näytä lisää

Ylös

Evästeet auttavat meitä palvelujemme toimituksessa. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn