Menu

Suurkeittiöuutisia: Gubbröra on kevään juhlien maistuvin silliherkku

Uutinen / 15.05.2017 07:00:00

Perinteinen Gubbröra, joka tunnetaan myös nimellä sillitartar tai sillikaviaari, on perinteinen suolapala myös niille, joiden suosikkeihin silli ei sellaisenaan välttämättä kuulu. Ruisleivän ja sillin yhdistelmä on vastustamattoman hyvä ja omena raikastaa maun sopivaksi.

Orkla Foods Finlandilta löytyy kaksi erityisen sopivaa sillituotetta tämän herkun valmistamiseen. Helpoimmin se käy Boy Matjessillikuutiolla: valmiiksi kuutioitu matjessilli kätevässä neliönmuotoisessa sangossa, jota on helppo käsitellä ja sulkea uudelleen. Pakkauskoko on 3,1 kg.

Mikäli tarvitset kerralla vähän pienemmän määrän nahattomia ja ruodottomia, valmiiksi maustuneita matjessillifileepaloja, valitse Boy Matjessillifileepala vakuumipakkauksessa. Se sopii sekä kirkas- ja paksuliemisten silliherkkujen valmistukseen. Pakkauskoko on 500 g.

Boyn suurkeittiösillit valmistetaan Turussa ja sillillä on MSC-sertifikaatti. Tuotetiedot löytyvät resurssilinkeistä, samoin Gubbröran resepti. 

Kerromme mielellämme lisää!

Ketjumyyntipäällikkö Soile Mäenpää, soile.maenpaa@orkla.fi, p. 020 785 4083.

Ketjumyyntipäällikkö Jari Hyvönen, jari.hyvonen@orkla.fi, p. 020 785 4020.

Asiakkuusjohtaja Pasi Kuosmanen, pasi.kuosmanen@orkla.fi, p. 020 785 4095.

Aluepäällikkö (Rovaniemi): Juha Kivilompolo, juha.kivilompolo@orkla.fi, p. 020 785 4161.

Aiheet
Ruoka, juoma
Hotelli-, ravintolatoimi
Tunnisteet
foodservice silli

Uutiset

Orkla Foods Finland
 
Näytä lisää

Ylös

Evästeet auttavat meitä palvelujemme toimituksessa. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn