Menu

Paulúns-tuoteperheen uusi tulokas on Gluteeniton Granola

Uutinen / 04.09.2017 13:00:00

Puhtaista mauistaan tunnettu Paulúns-tuotesarja täydentyy gluteenittomalla granolalla. Herkullinen uutuus on sekoitus siemeniä ja mausteita sekä kuivattuja hedelmiä ja marjoja – ilman lisättyä sokeria. Gluteenittoman granolan makuyhdistelmä – mustikka, raparperi, kardemumma ja kaneli – maistuu myös muille kuin täysin gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

”Kuluttajat ovat toivoneet meiltä gluteenittomia vaihtoehtoja. Gluteenittomia granoloita on markkinoilla varsin niukalti ja vielä vähemmän löytyy kategorian tuotteita, joissa ei ole lisättyä sokeria. Uskomme, että uudelle tuotteelle on kysyntää myös muiden kuin keliaakikoiden keskuudessa”, kertoo markkinointipäällikkö Paula Pöntynen Orkla Suomelta.

Gluteeniton granola täydentää Ruotsista Suomeen vuonna 2015 rantautunutta Paulúns-tuotesarjaa. Brändin nimi tulee sen kehittäjältä, ruotsalaiselta ravitsemusfysiologilta Fredrik Paulúnilta. Paulúns-tuotteet sisältävät hyviä rasvoja, runsaasti kuitua sekä luontaisesti elimistölle tarpeellisia vitamiineja ja kivennäisaineita. Ilman lisättyä sokeria.

Syyskuun alussa markkinoille tuotavan gluteenittoman granolan viljaraaka-aineena on gluteeniton kaurahiutale. Tuote ei sisällä lisättyä sokeria eikä rusinaa. 350 gramman pakkauksessa myytävän gluteenittoman granolan makuyhdistelmä on mustikka, raparperi, kardemumma & kaneli (Ceylon).

Lisätietoja: Markkinointipäällikkö Paula Pöntynen, paula.pontynen@orkla.fi , p. 020 785 4141.

Resurssilinkit
Aiheet
Ruoka
Elintarviketeollisuus
Terveys, ruokavaliot jne.
Vähittäiskauppa
Ruoka, juoma
Tunnisteet

Uutiset

Orkla Foods Finland
 
Näytä lisää

Ylös

Evästeet auttavat meitä parantamaan palveluamme. Käyttämällä palveluamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn