Menu

​Paulúns SuperNäkkäri on vuoden maukkain hyvinvointituote

Uutinen / 27.04.2017 10:00:00

Paulúns on ruotsalaisten ja nykyään myös suomalaisten rakastama tuotesarja, jossa ruoan laatu, terveellisyys ja hyvä maku ovat jokainen yhtä tärkeässä roolissa. Kevään Paulúns-uutuus on SuperNäkkärit: siemennäkkäreitä, jotka maistuvat hyvältä ja ovat ravitsemuksellisesti yhtä laadukkaita kuin muutkin Paulúns-tuotteet.

Paulúns-tuotteet on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen ravitsemusfysiologin Fredrik Paulúnin kanssa. Fredrik Paulúnilla oli yksinkertainen tavoite: kehittää tuotesarja, jonka avulla terveellisten valintojen tekeminen olisi vähän helpompaa ja hauskempaa. Ravitseva ja hyvän makuinen ruoka on Fredrikin mielestä rakkauden osoitus. Hänen kirjallisesta tuotannostaan on suomennettu mm. 50 vinkkiä rasvanpolttoon (2011) ja Verensokeriblues (2003).

Fredrik Paulúnin filosofian mukaan teet hyvää itsellesi, kun et vaadi itseltäsi liikaa etkä mene äärimmäisyyksiin. Liikut riittävästi ja huolehdit siitä, että syömäsi ruoka on laadukasta ja ravitsevaa. Paulúns-tuotteet on tehty siksi, että hyvät valinnat olisivat mahdollisimman helppoja ja maistuvia 

-Paulúns on valinta terveellisemmän, mutta silti erittäin hyvältä maistuvan elämän puolesta, tiivistää markkinointipäällikkö Paula Pöntynen Orkla Foods Finlandilta Paulúns-tuotteiden laatulupauksen.

Ruotsissa Paulúns-tuotteita on myyty jo yhdeksän vuotta. Tuotteiden perusfilosofia on niiden hyvä ravitsemuksellinen sisältö. Niissä on runsaasti kuitua ja luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja, mutta ei lisättyä sokeria. Rasva on pehmeää ja hyvälaatuista, eikä tuotteissa ole ravitsemuksellisessa mielessä turhia hiilihydraatteja.

Siemennäkkäri oli Suomen googlatuin ohje vuonna 2015

Suomen googlatuimmaksi reseptiksi vuonna 2015 nousi siemennäkkäri. Se on terveellistä herkkua. Siemennäkkärin voi toki valmistaa itsekin, mutta kaikilla ei ole aikaa tai halua leipoa itse. Paulúns SuperNäkkärit tarjoavat valmiin ja hyvänmakuisen vaihtoehdon.

SuperNäkkärien sisältämät siemenet kuuluvat terveyttä ylläpitävään ruokavalioon, sillä ne sisältävät hyödyllisiä rasvoja, vitamiineja ja kivennäisaineita sekä proteiinia.SuperNäkkärissä on myös runsaasti kuitua. Suolaa niissä sitä vastoin on vähemmän kuin näkkileivissä yleensä.

Tuotetiedot (tarkat tuotetiedot kuvatiedostojen yhteydessä):

Paulúns SuperNäkkäri 255 g

Paulúns Supernäkkäri on ravitsemuksellisesti monipuolinen näkkileipä. Luonnollisista raaka-aineista valmistetussa tuotteessa ei ole lisättyä sokeria eikä lisäaineita. SuperNäkkäri sisältää runsaasti kuitua ja 26 % raaka-aineista on jyviä ja siemeniä. Supernäkkäri on leivottu taikinajuureen, joka antaa sille herkullisen, täyteläisen maun. Makuvaihtoehtoja on kaksi.

Auringonkukan- amarantin- ja hampunsiemen 255 g

100 g sisältää: 434 kcal/ 1817 kJ, rasvaa 16 g, josta tyydyttynyttä 2 g, proteiinia 19 g ja hiilihydraatteja 49 g. Suolaa 0,88 g, ravintokuitua 12 g ja laktoosia 0 g. Sisältää runsaasti magnesiumia, foolihappoa, sinkkiä, mangaania ja fosforia. Proteiinin, tiamiiniin, raudan ja kaliumin lähde.

Chian-, seesamin- ja pellavansiemen 255 g

100 g sisältää: 425 kcal/1777 kJ, rasvaa 15 g, josta tyydyttynyttä 2 g, proteiinia 18 g ja hiilihydraatteja 48 g. Suolaa 0,88 g, ravintokuitua 12 g ja laktoosia 0 g. Sisältää runsaasti magnesiumia, foolihappoa, mangaania ja fosforia. Proteiinin, tiamiiniin, raudan, sinkin ja kaliumin lähde.

Lisätiedot: Markkinointipäällikkö Paula Pöntynen, puh. 020 7854141, paula.pontynen@orkla.fi

Paulúns on ruotsalainen hyvän olon ja maun tuotesarja, jonka tuotteet on kehitetty yhteistyössä ravitsemusfysiologi Fredrik Paulúnin kanssa. Tuotteissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria. Paulúns on Orkla Foodsin tuotemerkki. www.pauluns.fi.

Resurssilinkit
Aiheet
Spa, fitness, well-being
Vähittäiskauppa
Ruoka, juoma
Tunnisteet

Aiheeseen liittyvät / kuvat ja videot:

Uutiset

Orkla Foods Finland
 
Näytä lisää

Ylös

Evästeet auttavat meitä palvelujemme toimituksessa. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn