Menu

Felix Veggie tuo kasvisateriat kauppojen pakastealtaisiin

Uutinen / 12.04.2017 12:54:12

Felix Veggie -pakasteateriat Halloumi Hotpot ja Coconut Bean Curry ovat ruokaisia, maukkaita ja kooltaan kunnollisia kasvisaterioita, jotka sisältävät mm. kookosta, linssejä ja papuja. Varianteista Coconut Bean Curry sopii myös vegaaneille. 

Kasvisruokatrendin myötä monet haluavat lisätä kasvisten syöntiä. Kasvisvaihtoehdon valitseekin nykyään yhä useammin myös aivan tavallinen sekaruoan syöjä. Syitä tähän on monia, kuten terveellisyys, eettisyys ja ympäristöarvot. 

Felix Veggie vastaa tähän kysyntään. Felix Veggie -sarjassa on kaksi pakasteateriaa, joiden makumaailma on mausteinen ja moderni. Annoskoko on sopiva kunnon ateriaksi - on se sitten toimistolounas tai illallinen kotona. 

Variantteja on kaksi: 

  • Felix Veggie Halloumi Hotpot: Linssejä kookosmaidossa, bataattia, parsakaalia, halloumi-juustoa, minttua, inkivääriä ja basmatiriisiä. 370 g. Sisältää maitoa ja selleriä. 
  • Felix Veggie Coconut Bean Curry: Garam Masala -kastikkeella maustettua papupataa, kookosmaitoa, inkivääriä, pinaattia ja bulgur-vehnää. 380 g. Sisältää vehnää ja soijaa. Soveltuu vegaaniseen ruokavalioon. 

Felix Veggie -ateriat ovat löytyneet kauppojen pakastealtaista maaliskuusta alkaen. 

Lisätietoja: 

Tuoteryhmäpäällikkö Johan Finnberg, johan.finnberg@orkla.fi, p. 020 785 4024.

Resurssilinkit
Aiheet
Vähittäiskauppa
Ruoka, juoma
Tunnisteet
felix uutuus

Uutiset

Orkla Foods Finland
 
Näytä lisää

Ylös

Evästeet auttavat meitä palvelujemme toimituksessa. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn