Menu

Abban kevätuutuudet: trendikkäitä sillimakuja ja raikasta jogurttikastiketta

Uutinen / 30.03.2017 10:10:20

Silli on terveellistä, vastuullista ja aivan liian hyvää syötäväksi vain muutaman kerran vuodessa. Siksi Sillikoulu opastaa sillin ympärivuotiseen käyttöön reseptein ja opetusvideoin. Silli- ja kalaherkkujen tunnelmaan voi myös virittäytyä kevään uusilla Abba-tuotteilla, jotka alkavat löytyä kaupoista huhtikuun aikana.

Abban Silliherkku Smetana tuo valmiina purkissa sen, mitä moni valmistaa kotona: smetanasillin. Mausteena on mustapippuria, sipulia ja ruohosipulia, joka myös antaa sillille kauniin ulkonäön. Maultaan Silliherkku Smetana on mieto ja sopii hyvin myös aloitteleville sillinsyöjille. Gluteeniton. 

Abban Tomaattisilli: Mehukas tomaatti on yksi sillin perinteinen perusmaku, ja Abban variantti on kehitetty suomalaiseen makuun sopivaksi. Laktoositon ja gluteeniton. 

Abban Jogurttikastike Sitruuna-tilli on kalaruoille sopiva kastike, jonka pakkauskin on kalan muotoinen. Kylmä kastike on jogurttipohjainen ja sopii lisukkeeksi kaikenlaisille kala-aterioille tai vaikka kananugeteille. Tuote on gluteeniton ja laktoositon.

Abban Inkivääri-limesilli on sesonkituote, joka palaa taas valikoimiin. Raikas ja sopivasti makea silli löysi oman kannattajajoukkonsa edellisenä sillikautena. 

Sillikoulu on reseptisivusto, joka nimensä mukaisesti myös opettaa silliruokien valmistusta. Sillikoulusta löytyy reseptejä trendiruoista (kuten itse tehty näkkileipä) vorschmackin kaltaisiin klassikoihin. Videoiden avulla voi opiskella esimerkiksi kokonaisen sillin leikkaamista ja käsittelyä. 

Lisätietoja: Tuoteryhmäpäällikkö Lotten Lundén, lotten.lunden@orkla.fi, p. 020 785 4030.

Resurssilinkit
Sillikoulu
Aiheet
Gastronomia
Vähittäiskauppa
Ruoka, juoma
Tunnisteet
silli abba

Aiheeseen liittyvät / kuvat ja videot:

Uutiset

Orkla Foods Finland
 
Näytä lisää

Ylös

Evästeet auttavat meitä palvelujemme toimituksessa. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn